fbpx

Tánctanárok

Home / Tánctanárok

Savoy Garden tánctanárai

Bakó Gábor

Bakó Gábor

Jazz tánctanár

„A táncot sokféleképp lehetne körülírni: álom, ébredés, vágy, lelked könnye, öröme.. Gábor megtanítja mindezt az óráin. Nem csupán fizikai határokat feszeget, formál emberileg is. Motivál, esélyt ad arra, hogy kihozd magadból a legjobbat, hogy az órán tényleg csak a pillanatnak élj.”

Bóbis László

Bóbis László

Lindy Hop (Swing), Rock and Roll (Bop), Charleston, Electro Swing és Sztepp tánctanár

"Számomra a Lindy Hop a swing zenére történő harmonikus jazz mozgást jelenti. Improvizáció egy férfi és egy nő összedolgozásából. Mindketten a saját ősi világukat élik meg egy csodás egymáshoz tartozásban."

Cserép János

Cserép János

Boogie Woogie tánctanár

"A Boogie Woogie az a tánc, aminek zenei világa, dinamikája, akrobatikussága, figura gazdagsága, játékossága, kimeríthetetlen improvizációs lehetősége mindenkire hatással van. Gyere és éld át ezt az érzést velünk együtt!"

Bóbisné Hummel Mónika

Bóbisné Hummel Mónika

Lindy Hop (Swing) tánctanár

"A tánc, az maga az élet. A Lindy hop pedig ennek a megtestesítője. A swing-korszak csillogása teljesen magával ragadott. Aki lindyzni tanul, előbb-utóbb nem csak a táncot teszi magáévá, hanem az egész életérzést, swingessé válik. Ez a fajta kötődés nagyon sok pluszt ad az ember életében.”

Lendvai Sanyi

Lendvai Sanyi

Shuffle oktató

"Bármilyen szándékból is táncol valaki shufflet, a végére mindig az örömhöz, az elégedettséghez, a nyugalomhoz érkezik el."