fbpx

Tánctanárok

Home / Tánctanárok

Savoy Garden tánctanárai

Bakó Gábor

Bakó Gábor

Jazz tánctanár

„A táncot sokféleképp lehetne körülírni: álom, ébredés, vágy, lelked könnye, öröme.. Gábor megtanítja mindezt az óráin. Nem csupán fizikai határokat feszeget, formál emberileg is. Motivál, esélyt ad arra, hogy kihozd magadból a legjobbat, hogy az órán tényleg csak a pillanatnak élj.”

Bóbis Enikő

Bóbis Enikő

Charleston, Blues tánctanár

"Nem gondolom hogy mindenkinek táncolnia kellene, vagy táncosnak kéne készülnie, de abban hiszek, hogy táncolni mindenki tud! Azért szeretek tanítani, mert amikor látlak ráébredni a saját mozgásod okozta örömre, amikor elfelejted a többieket a teremben és csak te vagy meg az összhang a sejtjeid között, rám sem figyelsz de mégis látszol, az eléggé megható."

Bóbis László

Bóbis László

Lindy Hop (Swing), Rock and Roll (Bop), Charleston, Electro Swing és Sztepp tánctanár

"Számomra a Lindy Hop a swing zenére történő harmonikus jazz mozgást jelenti. Improvizáció egy férfi és egy nő összedolgozásából. Mindketten a saját ősi világukat élik meg egy csodás egymáshoz tartozásban."

Constantinescu Tímea

Constantinescu Tímea

West Coast Swing tánctanár

„Ha a zene átszellemülés, a tánc élmény, akkor a West Coast Swing a megélés. Megélni a pillanatot, megélni a zenét, megélni a partnerrel a közös alkotás élményét, a kreativitást. Kibontakozni és együtt alkotni valamit, szabadon. A West Coast Swing mára már egy életérzés. ”

Cserép János

Cserép János

Boogie Woogie tánctanár

"A Boogie Woogie az a tánc, aminek zenei világa, dinamikája, akrobatikussága, figura gazdagsága, játékossága, kimeríthetetlen improvizációs lehetősége mindenkire hatással van. Gyere és éld át ezt az érzést velünk együtt!"

Fontana Vera

Fontana Vera

Zumba oktató

"Világ életemben sportoltam és imádok táncolni. A Zumba mindezt ötvözi számomra. Egyszerre átmozgat, kikapcsol, felpezsdít, kondícióban tart."

Gyepes Bianka

Gyepes Bianka

Lindy Hop (Swing) tánctanár

"A tánc nem csupán tánclépésekből áll. A tánc által megtapasztalhatunk és kifejezhetünk különféle érzéseket. A Lindy Hop számomra az önfeledtség érzést biztosítja, amikor megfeledkezhetem a gondokról, problémákról és partneremmel együtt átélhetjük a táncolás örömét. Azt szeretném, ha ezt éreznénk együtt minden egyes órán."

Bóbisné Hummel Mónika

Bóbisné Hummel Mónika

Lindy Hop (Swing) tánctanár

"A tánc, az maga az élet. A Lindy hop pedig ennek a megtestesítője. A swing-korszak csillogása teljesen magával ragadott. Aki lindyzni tanul, előbb-utóbb nem csak a táncot teszi magáévá, hanem az egész életérzést, swingessé válik. Ez a fajta kötődés nagyon sok pluszt ad az ember életében.”

Szőllősi Jenő

Szőllősi Jenő

Társastánc és Kubai Salsa tánctanár

„Bevallom, eszem ágában sem volt táncolni, csak és kizárólag futball edzésre akartam járni, de édesanyám ebbe azzal a feltétellel ment bele, ha cserébe elkísérem nővéremet táncórára. Megszerettem, és azóta is jó barátunk vagyunk.”