fbpx

Tánctanárok

Home / Tánctanárok

Savoy Garden tánctanárai

Bakó Gábor

Bakó Gábor

Jazz tánctanár

„A táncot sokféleképp lehetne körülírni: álom, ébredés, vágy, lelked könnye, öröme.. Gábor megtanítja mindezt az óráin. Nem csupán fizikai határokat feszeget, formál emberileg is. Motivál, esélyt ad arra, hogy kihozd magadból a legjobbat, hogy az órán tényleg csak a pillanatnak élj.”

Bóbis Enikő

Bóbis Enikő

Charleston, Blues tánctanár

"Nem gondolom hogy mindenkinek táncolnia kellene, vagy táncosnak kéne készülnie, de abban hiszek, hogy táncolni mindenki tud! Azért szeretek tanítani, mert amikor látlak ráébredni a saját mozgásod okozta örömre, amikor elfelejted a többieket a teremben és csak te vagy meg az összhang a sejtjeid között, rám sem figyelsz de mégis látszol, az eléggé megható."

Bóbis László

Bóbis László

Lindy Hop (Swing), Rock and Roll (Bop), Charleston, Electro Swing és Sztepp tánctanár

"Számomra a Lindy Hop a swing zenére történő harmonikus jazz mozgást jelenti. Improvizáció egy férfi és egy nő összedolgozásából. Mindketten a saját ősi világukat élik meg egy csodás egymáshoz tartozásban."

Constantinescu Tímea

Constantinescu Tímea

West Coast Swing tánctanár

„Ha a zene átszellemülés, a tánc élmény, akkor a West Coast Swing a megélés. Megélni a pillanatot, megélni a zenét, megélni a partnerrel a közös alkotás élményét, a kreativitást. Kibontakozni és együtt alkotni valamit, szabadon. A West Coast Swing mára már egy életérzés. ”

Cserép János

Cserép János

Boogie Woogie tánctanár

"A Boogie Woogie az a tánc, aminek zenei világa, dinamikája, akrobatikussága, figura gazdagsága, játékossága, kimeríthetetlen improvizációs lehetősége mindenkire hatással van. Gyere és éld át ezt az érzést velünk együtt!"

Csontos Katalin

Csontos Katalin

Argentin tangó tánctanár

„A tangó számomra séta ölelésben átadva magunkat a zenének. Ezt az érzést, állapotot, harmóniát semmi máshoz nem tudnám hasonlítani, csak azt tudom, hogy soha nem elég belőle…”

Fontana Vera

Fontana Vera

Zumba oktató

"Világ életemben sportoltam és imádok táncolni. A Zumba mindezt ötvözi számomra. Egyszerre átmozgat, kikapcsol, felpezsdít, kondícióban tart."

Gáspár László

Gáspár László

Argentin tangó tánctanár

“A tangóban az egymásra és a zenére való ráhangolódás, a szavak nélküli beszélgetés, a vezetés-követés harmóniája vonz. A tánc mindig improvizáció, csak arra a pillanatra és alkalomra jellemző. Szeretném másoknak is átadni azt az örömet, amit a zenével és a partnerrel való harmónia megtalálása jelenthet.”

Gyepes Bianka

Gyepes Bianka

Lindy Hop (Swing) tánctanár

"A tánc nem csupán tánclépésekből áll. A tánc által megtapasztalhatunk és kifejezhetünk különféle érzéseket. A Lindy Hop számomra az önfeledtség érzést biztosítja, amikor megfeledkezhetem a gondokról, problémákról és partneremmel együtt átélhetjük a táncolás örömét. Azt szeretném, ha ezt éreznénk együtt minden egyes órán."

Gyureskó Tamás

Gyureskó Tamás

Lindy Hop (Swing) tánctanár

"Teljesen véletlenül kezdtem el Lindy-Hop-ot tanulni, de köszönjük, azóta is jól megvagyunk egymással. A stílus tartalmazza mindazt, amiért táncolni szeretek: kreativitást, játékosságot, dinamikát. A tánc egy univerzális nyelv és nálunk megtanulhatod a nyelvtant hozzá!"

Hajdu Mónika

Hajdu Mónika

Gyermek tánctanár - Mini Manók, Spicc, Balerinák

"Fontos, hogy az ember megtalálja azt, amit szeret, mert abban biztosan a legjobb lesz. Ezért mindenkit segíteni,bátorítani, biztatni kell, hogy erre rátaláljon. Számomra ez a hely a balett. Az óráimon nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy a növendékek megtalálják magukban, hogy ők miben a legjobbak."

Hollósy Réka

Hollósy Réka

Gyermek színjátszócsoport-vezető

"Játszani mindenki tud- ezt biztosan tudom. A játék mindent tud- ebben egyre jobban hiszek. Arra pedig törekszem, hogy olyan légkört tudjak kialakítani az óráimon, ami ezt a tudást elmélyítheti."

Bóbisné Hummel Mónika

Bóbisné Hummel Mónika

Lindy Hop (Swing) tánctanár

"A tánc, az maga az élet. A Lindy hop pedig ennek a megtestesítője. A swing-korszak csillogása teljesen magával ragadott. Aki lindyzni tanul, előbb-utóbb nem csak a táncot teszi magáévá, hanem az egész életérzést, swingessé válik. Ez a fajta kötődés nagyon sok pluszt ad az ember életében.”

Katona Márk

Katona Márk

Cross Trainer edző

"Számomra az erő és a tökéletes kivitelezés törékeny összhangja a lényeg. Szeretem kihozni a maximumot minden mozdulatból, legyen az kettlebell lendítés, lábemelés, vagy egy fekvőtámasz. Sosem volt elég a szokványos, a hétköznapi."

Kilián Brigitta

Kilián Brigitta

Kistündér (Művészi torna) oktató

"A mozgás és a zene megszerettetését nem lehet elég korán elkezdeni. Örömmel tölt el, hogy a "kistündérek" ritmikus mozgás fejlesztését segíteni tudom, ebben a csodálatos korban. Tánc az életem, és szerintem mindennek az alapja a művészi torna! "Kistündérek", táncra fel! :)"

Kropf Mineá

Kropf Mineá

Modern (Art) Jazz tánctanár

"Az ember magáról nem szívesen formál véleményt, ezért megkértem a tanítványaimat, hogy szavakkal jellemezzenek engem. Ez volnék hát én: Sugárzó, őrült, lendületes, szabad, szenvedélyes, érzelmes, vicces, hihetetlenül kreatív, energikus, motiváló, emberi, segítőkész, közvetlen, intelligens, határozott, művészi. Vannak, akik szívvel/szívből táncolnak, és van Mimó, akinek táncol a szíve."

Nemes Eszter

Nemes Eszter

Sztepp tánctanár

"A tánc mozgatórugója a zene. A zene mozgatórugója a ritmus. A sztepp zene és tánc egyben. A sztepptáncos maga formálja tánc közben a zenét."

Szőllősi Jenő

Szőllősi Jenő

Társastánc és Kubai Salsa tánctanár

„Bevallom, eszem ágában sem volt táncolni, csak és kizárólag futball edzésre akartam járni, de édesanyám ebbe azzal a feltétellel ment bele, ha cserébe elkísérem nővéremet táncórára. Megszerettem, és azóta is jó barátunk vagyunk.”

Vámos Veronika

Vámos Veronika

Flamenco és Test Tudat Tánc tánctanár

„4 évesen kezdtem táncolni. 25 évig tanultam klasszikus balettet, emellett jazz-, modern- és kortárstánc tréningeken vettem részt. Később különböző néptáncokat, tradicionális mozgásokat tanultam. Eleinte musicalekben táncoltam, később kortárstánc együttesekben. Kb. 13 éve énekelek.”