Zumba

Beto Perez kolumbiai születésű fitnesz oktató, egy napon úgy érkezett aerobik órájára, hogy zenei kazettáját otthon felejtette. Nem volt más választása, hátizsákjából elővette kedvenc latin zenéit és improvizált. Szépen lassan kialakult az új stílus és 2001 -ben hivatalosan is bejegyezték a Zumba® védjegyet.

A program egy latin zenék által inspirált táncos, koreografált fitnesz edzés, amely a latin és nemzetközi zenék és táncmozdulatok ötvözésével dinamikus, izgalmas, vidám és hatékony testmozgást biztosít. Észrevétlenül formál és erősít. A Zumba órán egyaránt találkozhatunk pl. aerob, szakaszos és ellenállásos mozdulatokkal, így maximális intenzitás mellett magas kalóriafelhasználás, zsírégetés, alakformálás érhető el, továbbá jótékony hatása van a szív- és érrendszerre. A könnyen megtanulható táncmozdulatok erősítik a test teljes izomzatát, elsősorban a lábat, a hasizmokat, a kar- és mellizmokat, feszesítik a popsit.

Az órán megtanulhatod a salsa, a cumbia, a merengue, a reggaeton, a cha-cha-cha, a hastánc, a bachata, a flamenco, a samba és sok más nemzetközi tánc alaplépését. Nincs szükség előzetes tánctudásra, az órákhoz bármikor lehet csatlakozni!

Várlak szeretettel! – Bulizzunk együtt!