Bóbis Enikő

Charleston, Blues tánctanár

Pár szó rólam

Az 1980-as évek végén születtem /konkrétabbat nem mondhatok sajnos/, Maglód falucskában nevelkedtem szomszédok között. Kisgyerekként is járt már mindenem, így egyértelmű volt a tütüs balett korszak, majd sok sok éves jazzbaletteskedés, ahol valóban megszerettem, hogy jár mindenem.

A swing apai ágon beköltözött a családba, s egyenlőre még senki nem költöztette ki onnan, így hát együtt élünk-éldegélünk.  Szeretem minden módját, legyen az párban, csoportban vagy egyedül táncolható, földet súroló Savoy stílus, hanyatvetős csavarós Hollywood, lábat nyakba kötős charleston, lábjátékos balboa vagy tekerős blues. Néhány évig a Happy Hoppers fellépőcsoportban koptattam a színpadot, mára már a szembenézős tanítást jobban kedvelem.

Egy évig a Budapest Kortárstánc Főiskola előkészítő évén és itt-ott résztvettem kortárstánc kurzusokon, illetve mint művészetterapeuta végeztem, melyek mind formálják az óráim szemléletét. Foglalkozunk testképpel, testtudattal, improvizációval, játékkal, stb. az adott táncstílus elsajátítása és a nevetés mellett.

Szeretettel várlak az órán!