Terembérlési lehetőség!

Terembérlési lehetőség!

A Savoy Garden Táncstúdió két táncterme az órarenden kívüli időszakban kiadó! 90 és 40 m2-es, tükörrel felszerelt, külön bejáratú és egybenyitható termeink magánórákra, csoportos táncórákra, szalagavatós felkészülésekre, próbákra..stb. kiválóan alkalmasak. Áraink (60 percben értendőek): Magánórák esetében: * Kedvezményes időszakban: Kisterem: 1 500 Ft, Nagyterem: 3 000 Ft, * Egyedi nyitva tartás esetén: Kisterem: 2 500 Ft, Nagyterem: 4 000 Ft. Csoportos órák esetében: * Kedvezményes időszakban: Kisterem: 2 500 Ft, Nagyterem: 5 000 Ft, * Egyedi nyitva tartás esetén: Kisterem: 3 500 Ft, Nagyterem: 6 000 Ft. A kedvezményes időszak az órarendi órákhoz igazított időszakot jelenti. Az érdeklődéseket személyesen iskolánkban...

Valentin napi ajándék

Valentin napi ajándék

Hamarosan itt a Valentin nap! Lepd meg kedvesedet egy egyedi, névre szóló ajándékkal! Táncutalványunk remek és hasznos ajándék párodnak, vagy mindkettőtöknek! Az egészséges életmódhoz szükség van rendszeres testmozgásra, ami szórakozással társítva szuper program! Nem kell előre eldöntened, hogy melyik táncstílusra szóljon az utalvány, elég csak a tanfolyam hosszát meghatároznod, de természetesen segítünk a legpraktikusabb és személyre szólóbb konstrukció kialakításában. Választhatsz 4, illetve 12 alkalmas bérlet lehetőségből, de meghatározhatsz egyedi számú alkalmat is, valamint vásárolhatsz táncutalványt hétvégi intenzív tanfolyamjainkra is. Árlistánkat ide kattintva találod meg. Ha bármi kérdésed van, írj bátran az info@savoygarden.hu e-mail címre!

Esküvőre táncfelkészítés!

Esküvőre táncfelkészítés!

Tervezitek a Nagy Napotokat? –  Ne feledkezzetek meg a nyitótáncról, amikor az egész násznép bennetek gyönyörködik! Csupán annyi a teendőd, hogy írj egy e-mailt, hogy milyen stílust szeretnétek táncolni az esküvőtökön, és mi összekötünk a megfelelő tanárral. E-mail címünk: info@savoygarden.hu ** Mostanában a vintage stílusú esküvők a legdivatosabbak, ezekre swing, illetve electro swing stílusokat táncolnak, de szívesen vállalunk salsa, keringő, rock and roll, vagy bármely más táncok oktatását, koreografálását és begyakoroltatását, valamint a megfelelő zene kiválasztásában is tudunk segítséget nyújtani. Várunk szeretettel tánciskolánkban!        

Szteppóra a Savoy Gardenben

Szteppóra a Savoy Gardenben

Az M4 Sport televízió a Savoy Garden Táncstúdióban forgatott a Szabadidő magazin c. műsorához. Ilyen nálunk egy Sztepp óra – Bóbis László világbajnok sztepptáncossal, tánctanárral, koreográfussal. A videót megtekinthetitek itt:

Flamenco – teljesen kezdő óra Vámos Veronikával

Flamenco azoknak az embereknek az életmódja, akik kiéneklik, kitáncolják örömüket, s bánatukat.A tánc nem koreografált, hanem egy meghatározott motívumkészletből improvizál a táncos, az adott pillanat hangulatának megfelelően.Legfőbb jellemzője, hogy intenzív érzéseket fejez ki. https://www.facebook.com/events/2043957699240259/ * SZINT: teljesen kezdő * IDŐPONT: péntekenként 18.30 – 19:30 * 1. ALKALOM: február 8. * HELYSZÍN: XIII., Budapest, Csanády u. 16. * TANÁRUNK: Vámos Veronika * JELENTKEZÉS: A kurzusra 02.06-ig előjelentkezés szükséges! Itt jelentkezz: https://savoygarden.hu/jelentkezem/ Amennyiben a jelentkezők száma eléri a szükséges minimumot, úgy a kurzushoz előjelentkezés nélkül is lehet csatlakozni, de azért ez esetben mindenképp telefonálj a megelőző napon, hogy összejött-e a létszám.

Kis Tündér – Művészi torna tábor

Kedves Szülők és Gyermekek!Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt nyári művészi torna táborunkba. Egész héten lesz sok játék, kacagás, torna és tánc. PROGRAM:Bercik Sára módszerén alapuló művészi torna során sajátítják el a gyerekek a harmonikus mozgás alapjait. Napközben tornázunk, kézműveskedünk, alkotunk, a tábor végén bemutatót tartunk. IDŐPONT: július 8-12-ig, minden nap 9.00-16.00-ig HELYSZÍN: XIII., Budapest, Csanády u. 16. / Savoy Garden Táncstúdió TÁBORT VEZETI: Kilián Brigi KOROSZTÁLY: 4-7 éveseknek ÉTKEZÉS: minden nap együtt megyünk át ebédelni az Ádám étterembe, tízórait és uzsonnát kérjük a szülőket, hogy csomagoljanak a gyermeknek, ami nem hűtős. FELSZERELÉS: Tornaruha, puha talpú balettcipő (vagy csúszásgátlós zokni),...