Az órára jelentkezni a szilvi@kangatraining.hu e-mail címen kell!
Az órára az iskola árai nem érvényesek, kérünk Szilvinél érdeklődj!

A szülés utáni regenerációért!

Görbe Szilvi vagyok, két cuki kisfiú anyukája. Számomra a mozgás egyfajta „létszükséglet” – szabadság, megnyugvás és boldogság!

A szülés után azonban sajnos nem voltam tudatában annak, hogy bizony komoly változások mentek végbe, és nem lehet csak úgy visszaállni a 6 hét leteltével a régi kedvelt mozgásformákhoz. Második kisfiam születése után a helytelen edzések következtében az egyenes hasizmaim eltávolodtak egymástól (rectus diastasis), melyet egy speciális torna, a Rectus Training Módszer (RTM) illetve lelkes és képzett trénerem valamint kitartó munka segítségével sikerült helyrehoznom.

Így kerültem be a „rendszerbe”, s a módszer hitelessége és sikeressége indított el a Kanga úton.

Mindkét babámat rengeteget hordoztam, ezért is tetszett meg nagyon a kangatraining, melyben az a csodálatos, hogy a szülés utáni változásokat maximálisan figyelembe vevő, biztonságos mozgás, méghozzá zenére mozgás, miközben a picikénk is velünk /rajtunk lehet, így együtt élhetjük át a mozgás örömét, illetve nyerhetjük vissza szép fokozatosan – az egyre növekvő súlyú edzőtársunk közreműködésével – a szülés előtti formánkat.

Kangatrénerként szeretnélek Benneteket megóvni azon hibáktól, melyeket én elkövettem a szülés utáni mozgás kapcsán, és invitálni Benneteket egy olyan baba-mama tornára, ahol együtt „rúgunk ki a hámból” és élvezzük a torna és a tánc felszabadító és alakformáló erejét!

„Táncolni kell, uram. A zene majd csak megjön valahonnan.” (Zorba, a görög)

 

Az órákon való részvételhez kérlek, regisztrálj, az edzések létszám korlátosak!

További információk:

E-mail: szilvi@kangatraining.hu

Tel.: +36 20 424 6924

Let’s Kanga!

Óra időpontja

Kedd
10:00 - 11:30